24 Kasım 2011 Perşembe

Esas Oğlan: Bradley Cooper

2011 yılının en seksi erkeği



Fakir Ama Gururlu: Sene 1999. People dergisine göre dönemin en seksi adamı Richard Gere. 16 Kasım 2011 itibariyle bu unvanın sahibi olacak adamsa Sex and The City ile ilk kez kamera karşısına geçiyor. Bu ilk karşılaşma ismini aklımıza kazımaya yetmese de mavi gözleri ve muazzam gülümseyişini unutmak mümkün değil.

Biz  Sevişiyoruz: Kitchen Confidential sadece 13 bölüm sürmesine rağmen bu süre, bırakın ismini aklımıza kazımayı, dağlara taşlara yazmamıza bile yetti. Artık ekran karışına geçtiğimizde yollarını gözlediğimiz tek bir adam var:  Bradley Cooper. Önce televizyonda Nip/Tuck ile, sonra sinemada Yes - Man, New York, I Love You ve He's Not That Into You ile mest oluyoruz. Artık zirveye çıkması için son bir hamleye ihtiyacı var: Hangover.

Bu Rüya Bitmesin: Limitless ve Hangover 2'nin sinemalarımızı ziyaret etmesinin ardından Bradley Cooper, 2012'de vizyona girmesi muhtemel dört yeni filmin hazırlıklarını sürdürüyor. Ama bu bize yetecek mi? Tabii ki hayır, yaşayan en seksi adamdan söz ediyoruz. Bu rüyanın bitmesinin imkanı yok, hele de böyle Fransızca konuşabiliyorken:


Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa