7 Kasım 2011 Pazartesi

İzleyin: Adam Lambert & Queen



Queen Adam Lambert'ı Seçti

MTV bir müzik kanalı olma iddiasından uzun süre önce vazgeçmiş olsa da her sene dağıttığı ödüller hala ana akım müzik için önemli bir noktada. Dolayısıyla dün akşam milyonlar bir kez daha European Music Awards için ekran başındaydı.

Gecenin büyük oynayan isimleri 4 ödülle Lady Gaga ve 2'şer ödülle 30 Seconds To Mars ve Bruno Mars'tı. Ödüllerin tam listesine şuradan ulaşmak mümkün. Ne var ki 2011 EMA's bu isimlerin hiçbirisiyle hatırlanıyor olmayacak. Çünkü gecenin büyük hareketi bambaşka bir isimden, Adam Lambert'tan geldi:



Performansla birlikte Queen hayranları neredeyse ikiye ayrılmış vaziyette denebilir. Queen ismiyle Adam Lambert'ı bir arada görmek istemeyenlerden bunun Freddie Mercury'e ihanet olduğuna inananlara kadar genişleyen bir kitleye karşılık yiğidi öldürse de hakkını yememeye kararlı olanlar var. Öte yandan Queen'in Global Icon ödülüyle onurlandırılacağı gece için ikinci kez Adam Lambert'ı seçmiş olması pek çoklarına göre etkili bir kapanış cümlesi için yeterli. Yine de sormadan duramıyoruz: Siz hangi taraftasınız?
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa