24 Aralık 2011 Cumartesi

Esas Oğlan: Ashton Kutcher


Yakışıklı, uzun boylu, komik


Fakir Ama Gururlu: Hasta bir ikiz kardeş, sorunlu bir ergenlik ve Iowa Üniversitesi'nde bitmek bilmeyen partiler, yakışıklı bir adamın beyaz ekrana ait olduğunun açık göstergesiydi. Önce her yakışıklı, uzun boylu ve fotojenik adamın kaderi olan modelliğe yönelecek, sonra oyunculuğun ağır bastığını söyleyip yoluna That 70's Show ile devam edecekti. İşte tam bu noktada biz, yakışıklı olmanın her şey olmadığını iddia ediyorduk.

Biz Sevişiyoruz: İdeal erkeğin yakışıklı ya da komik olarak tanımlandığı zamanlar bitti.  Ashton Kutcher, romantik-komedi filmleri ve şakacı kimliği Punk'd ile artık her yaştan kadının hayallerini süsleyecek mertebeye erişti. Üstelik aynı kategorideki diğer esas oğlanların filmografilerinde göz yaşı yüklü dramlar, ödüllü büyük performanslar bulunurken, Ashton Kutcher bunu The Butterfly Effect, The Gurdian ve Personal Effects'ten ibaret drama oyunculuğu ve Just Married, The Boss's Daughter, Spread, Killers ve No Strings Attached gibi romantik-komediler ile başardı.

Bitmesin Bu Rüya: "Charlie Sheen yoksa Two & A Half Men" biter" tezini "neredeyse" çıplak sahneleriyle acımasızca çürüten Ashton Kutcher, önümüzdeki dönemde sosyal medyadaki paylaşımları ve bir yıldızlar geçidi olan yeni filmi New Year's Eve ile yine yakışıklı, uzun boylu ve komik olacak. Böyle kaldığı sürece de bu rüyanın bitme ihtimali yok gibi gözüküyor.


Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa