1 Aralık 2011 Perşembe

Esas Oğlan: Caleb Followill

Amerika'nın güneyinden kalplerimizin ortasına

Fakir Ama Gururlu: Sene 2003, ilk Kings of Leon albümü yayınlanıyor. Gerek grubun gerek Caleb'in ışığını ilk fark edenler İngiltere'de. Üstelik Avrupa'da müzik adına konuşan hemen herkesin övgüyle bahsettiği grubun kıymeti bir süre daha sadece yaban ellerde bilinecek. Herkesten önce dinlemeye başlayanlar kulübündenseniz ne mutlu.


Biz Sevişiyoruz: Tabii ki hiç bir şey tek bir gecede olmadı. Öncesinde çıkartılmış 3 albüm, Bob Dylan ve Pearl Jam'le turne ve 5 senelik bir süreç... Yine de Kings of Leon'un asıl çıkışının Only by the Night olduğunu söylerken herhangi vicdani bir huzursuzluk hissetmiyorum. Artık büyük festivallerde grubun adını görmek şaşırtıcı değil; Caleb'in Victoria's Secret defilelerinde sevgilisini aşk dolu gözlerle izleyişinin yıkım gücü sürekli artıyor.


Bitmesin Bu Rüya: Grup 5. albümleri Come Around Sundown ve turnelerinin ardından önümüzdeki aylarda biraz mola vereceklerini açıkladı. Dolayısıyla belki de "Bitmesin bu rüya!" demek için belki de en uygun zaman. Bu ateşin sönmesine daha var:

 
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa