13 Şubat 2012 Pazartesi

Yeni Albüm: Göksel - Bende Bi' Aşk Var


  Türk popundan ümit kesilmez.



Birilerinin 70'ler Türk popunu sahiplenmesi gerekiyordu.

Göksel, son yıllardaki işlerinde tamamen bunu yaptı. Şimdi de Bende Bi' Aşk Var isimli yeni albümüyle, yine 70'ler popunu temsil eden bir nostalji rüzgarına kaptırmış kendini, dinleyiciyi de sürüklüyor.

Bende Bi' Aşk Var'da Göksel, söz müzik yazarlığında yakaladığı olgunlaşmışlığını konuşturuyor, bunu 70'lerin tatlı yürekli aşık haliyle ustaca buluşturuyor. Bu birleşme sonucunda da tarzıyla, makyajıyla, saçıyla, klibinde yazdığı mektuplarıyla, pencereden dışarı baka baka ağlamasıyla konsepti bütün bir Göksel çıkıyor karşımıza. 


Tahmin edebileceğiniz gibi, albüm boyunca sözler oldukça arabesk. Ama vokal arabesk değil de kırılgan seviyesinde kalınca bu şarkılar melankolik sıfatını daha çok hak eder hale gelmiş. 

Benim iki favori şarkım var: İlki yukarıda klibini izlediğiniz Acıyor, ikincisi de Yalnız KuşYalnız Kuş sondan ikinci şarkı albümde ama albümün adını içinde barındırdığı için albümün kıymetlisi gibi tınlıyor. Hadi onu da dinleyelim, sonra da kendimizi yatağa atalım Hülya Koçyiğit misali...


Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa