13 Şubat 2013 Çarşamba

Esas Oğlan: Jake Johnson


 Çirkin adam karizması


Fakir Ama Gururlu: Vitray sanatçısı annesinin soyadını ve motorsiklet kazasında ölen amcasının ismini alarak hayata bir sıfır yenik başlayan Jake'in yaşamı talihsizliklerle doludur. Liseden atılır fakat neşesi enerjisi sayesinde yılmaz okula geri döner ve 'komik çocuk' maskesi ile Chicago'da hayata tutunmaya çalışır. Hayatına bir yol çizer, NYU'da yaratıcı yazarlık derslerinin ardından soluğu Los Angeles'ta alır. Oyuncu olacaktır.

Biz Sevişiyoruz: New York ve Los Angeles arasında mekik dokuyarak Upright Citizents Brigade Theatre'da komedi şovlarını sürdürdüğü sırada asıl mesleği yazarlığa eğilen Johnson, daha sonra Eric Edelstein ile bir komedi ikilisi oluşturur ve başarılı skeçlerini, The Big Bang Theory'de Howard Wolowitz karakteri ile tanıdığımız Simon Helberg prodüktörlüğünde televizyona satmayı başarırlar. Fakat kendini seyirciye tam anlamıyla ilk defa 2009'da Micheal Cera ve hiçbir kalıba sokamadığımız Charlyne Yi ile Paper Heart'da gösterdi diyebiliriz. Bunun yanı sıra 2006-2010 yılları arasında bir çok filmde yardımcı ve misafir rollerde görülen Johnson, neredeyse tüm yapımlarda yakışıklı başrol oyuncusunun 'tehdit oluşturmayan' kankası rolündedir. En iyi örneği Ashton Kutcher ve Natalie Portman'lı No Strings Attached'de görebilirsiniz.


Bitmesin Bu Rüya: Her aktörün voleyi vurup topu doksana attığı bir dönüm noktası vardır. Yıl 2011 olduğunda Jake Johnson, New Girl'de kendi hayat hikayesine inanılmaz derecede benzeyen Nick Miller rolüne büründü. Zoey Deschanel ile onu ilk başta yakıştıramayanlar şu sıralar Nick Miller adına bloglar, fan pageler açmakla meşgul. Televizyon izleyicisi tarafından müthiş bir karizmaya sahip olduğu iddia edilen Jake Johnson, kadınların pek de bayıldığı çağımızın popüler 'huysuz ve tatlı adam' tanımının karışılığı. Başarılı televizyon projeleri ardından, filmlerde başroller de gelir. Bu yıl Jake JohnsonThe Pretty One isimli yapımda başrolde göreceğiz. 

Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa