28 Şubat 2013 Perşembe

Oradaydık: Noisettes - Fred Falke

Dansa devam...

Delphic - Club Bangkok konserinin dakikliğinden sonra bu sefer konser başlangıç saati geldiği zaman İKSV Salon'daki yerimi almıştım. Bu sefer sahne enerjisine 2011 yazında Freshtival 3'te tanık olduğumuz Noisettes ve Shingai Shoniwa'nındı. Salon'un içinde tırmanacak direk bulamayınca ikinci kata talim etti. Bununla birlikte  mekan Salon İKSV olunca sahneden inip seyirciler arasında ve üstünde şarkı söylemekten hiç çekinmedi.


Gruba gelecek olursak kusursuz bir performans sergilediler ve bu kadar övülmelerinin boşuna olmadığını bir kez daha gösterdiler. Son olarak ise solist Shingai Shoniwa'nın İstanbul telaffuzu hoşuma gittiğinden konser boyunca söylediği İstanbul kelimesi kulağıma batmadı ama söyleme sayısı ile samimiliği arasında ters bir oran vardı. Ya da konser klişelerinden sıkılmaya başlamış olabilirim.



First Sensation City Beats'in ikinci gününde Noisettes'ten sonra sahne Fred Falke'nindi. 


Sevdiğim grupların remix albümlerinde ismine sık sık rastladığım Fred Falke, Noisettes'i bir kez görmüş olmamın sayesinde o gece performansı daha çok merak ettiğim isim olmuştu. Yalnız Salon İKSV'deki insanlar benimle aynı görüşte değildi ve Fred Falke performansını çok da büyük olmayan bir kalabalığa sergiledi. Yine de başta Robyn - Dancing On My Own olmak üzere yaptığı remixlerle dj'lik işini hakkıyla yaptığını kanıtladı.

Son olarak ise dans etmek için bütün etmenler orada olsa da dans etmekten kaçınan insanı anlamadım ve anlayamayacağım sanırsam.

*Fotoğraflar için Salon İKSV ekibine teşekkür ederiz.


Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa