13 Şubat 2013 Çarşamba

Yeni Albüm: Phoenix - Bankrupt!

Phoenix cephesinde yeni bir şey var!

Yeni albüm haberlerinin sağanak şeklinde yağdığı şu günlerde, bir güzel haber de Fransız indie pop grubu Phoenix’ten geldi.

2009 çıkışlı “Wolfgang Amadeus Phoenix”in ardından 4 senelik bir sessizliğe bürünen grubun yeni albümüne “Bankrupt!” ismini verdiğini Ocak ayında öğrenmiştik. Bugün ise, albüm kapağı ve şarkı listesi grubun resmi sitesinden yayınlandı.

Grup, hayranlarıyla paylaştığı ve Fransızca bitirdiği notta: “Yeni albümümüz ‘Bankrupt!’ 22 Nisan haftasında yayınlanacak. Buradan şarkı listesine ve albüm kapağına ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, yakında görüşmek üzere!” diyor. Uzak geçmişten muz, yakın geçmişten de soğanlı kapaklarla aşina olduğumuz natürmort albüm kapakları kervanına Phoenix de şeftalisiyle katılmış görünüyor.

Albümle ilgili bir detayı da geçtiğimiz hafta “The New Yorker” ortaya çıkardı. “Bankrupt!” kaydı, efsanevi Michael Jackson albümü “Thriller”ın kaydedildiği kayıt masası(recording console) ile yapılacak. Gitarist Laurent Brancowitz’in eBay’den 17 bin dolara satın aldığı –şaka değil!- kayıt masasının Paris’e gönderildiği söyleniyor. Bir "Thriller" daha gelir mi, o konuda şüpheliyiz.

Şarkı listesi şöyle:

01 Entertainment
02 The Real Thing
03 SOS in Bel Air
04 Trying to Be Cool
05 Bankrupt!
06 Drakkar Noir
07 Chloroform
08 Don’t
09 Bourgeois
10 Oblique City

Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa