30 Eylül 2013 Pazartesi

Oradaydık: Adidas All Originals İstanbul 2013

Gelenek olmaya bir adım kala...

Geçen sene bu zamanlarda All Originals İstanbul için atmosferiyle bizleri çok etkileyen Hasköy Yün İplik Fabrikası'na doğru yol almıştık. Bu sefer aynı amaçla, Hasköy arasından sonra Küçükçiftlik Park'a geri döndük. Açık söylemek gerekirse geçen seneki fabrika konseptini tadınca, alan konusunda az da olsa hayal kırıklığına uğradık. Yine de gecenin sonunda üç çizgisini üstünden eksik tutmayan insanlarla çevrili olmaktan şikayetçi değildik.

Cumartesi günleri nasıl oluyor tam olarak bilmiyoruz ama biraz dinlenelim, hadi kahvaltı yapalım derken saatler uçup gidiyor. Bu yüzden alana vardığımız zaman sahnede Repikas vardı. Hatırlatmak gerekir o gece sahneye çıkacak isimler şöyleydi;


Hal böyle olunca sahneye çıkan bir sürü ismi kaçırdık. Özellikle İstanbullu elektronik müzik ikilisi Man With A Plan'in performansı merak ettiğim performanslardan biriydi. Tabi geçen geçmişti ve önümüzde gecenin en önemli iki performansı duruyordu. DJ set olarak sahnedeki yerini alacak Holy Ghost! ve son bir kaç gündür Young Folks şarkısına eşlik edeceğiz diye ıslıklarımızı bilediğimiz Peter Bjorn and John.

Saat 9 olup da Holy Ghost! turntable'ın başına geçtiği zaman eğlenmeye hazır bir topluluğu yakaladı. İkili bu fırsatı iyi değerlendirdi ama canlı kanlı Holy Ghost! performansı da bu etkinliğe çok yakışırmış.


Küçükçiftlik Park Facebook sayfasından yayınlanan, ikili dj setinin başındayken;
Böyle etkinlikler geç gitmenin bir kötü yanı da belli bir saatten sonra sahneye konsantre olduğundan alanda ne olup bittiği hakkında çok bilgi sahibi olamamak. Yine şöyle uzaktan uzaktan gördüğümüz kaykay pisti ve her biri kendine özgü bisikletleriyle aramıza karışan insanlardan alanda sadece müzik olmadığını anlayabiliyorduk.

Gecenin asıl ismi Peter Bjorn and John sahneye çıktığı zaman alanın odak noktası sahneydi. Yeni albümden de parçalar çaldığı konserin odak noktası ise kesinlikle Young Folks'tu. Önceden çalıştığımız ıslık performansımız da kusursuza yakındı diyebiliriz. Bir de Second Chance çalmaya başladıklarında ekrana acaba 2 Broke Girls mü başlıyor diye şöyle bir baktığımı da itiraf edebilirim. Gruptan çok diziyle eşleştirmişim kafamda.



Gecenin finali yapacak isim Lust için gece biraz şanssızdı. Saatler 12'yi vurunca sahneden alana yayılan müzik sesi kesildi. Lust, gecenin külkedisi oldu.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa