1 Aralık 2013 Pazar

Oradaydık: Emily Wells

Kaçıran bin pişman!

Günlerden çarşamba ise Babylon'un ajandasına bakmak farz oluyor. Hafta ortasına kaliteli müzik döşeyen Babylon'un bu haftaki konuğu Emily Wells olmuştu. Garanti Caz Yeşili kapsamında Babylon sahnesinde yer alan güzel insanı kaçırmak bize yakışmayacağından balkondaki yerimiz almıştık. 

Konserine sessiz sedasız başlayan Emily Wells, her şarkı arasında seyirciyle kurduğu diyalogdan hoş sohbetiyle bir bir kalplere dokundu. Sanki bir evin salonunda şarkı dinliyormuş gibi yapmaya gerek kalmadı çünkü gerçekten çarşamba akşamı Babylon ev gibiydi ve hep birlikte Emily'i ağırlıyorduk. 

Şöyle söyleyelim; hem çaldı hem söyledi. O kadar enstrümanı idare etmek, şarkıları kayıttan dinlercesine pürüzsüz söylemek, sıfır hata ve mütevazi tavırlarla o sahneden ayrılmak her baba yiğidin harcı değil. Bunları toplayınca da zaten karşımızda Emily Wells vardı. 


Alkış kıyamet olunca bis'e çıkmakta gecikmeyen Emily Wells, tüm gece şaşırttı. 2013 En Güzel Konserler listesine adını altın harflerle yazabileceğimiz bir konser oldu. Emily Wells'in de güzel vakit geçirdiğini söyleyebiliriz. Anlatılmaz yaşanır dersek çok abartmış olmayız herhalde. 

Konser günü Babylon'a gelmeden Robinson Crusoe'de akustik performansı ile kaçıranları 1000 pişman bırakan Emily Wells, yeniden gelse ya Babylon'a!




Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa