2 Ocak 2014 Perşembe

2013: Masters Of Sex

Kitap gibi dizi

Neden Değerli?: 2013'ün beyaz ekrana katkılarından biri Masters Of Sex oldu. Dizi hakkında bir kaç vikipedik bilgi dizecek olursak şöyle devam edelim: Alkış kıyamet yoluna devam eden dizi senaryosunu Thomas Mair'in kitabından alıyor. 1960'lı yıllarda sexology üzerine çalışan Masters & Johnson'ın hayatları ve çalışmaları üzerine kurgulanan Amerikan yapımı Masters Of Sex, ilk sezonu ile Showtime'da yayınlandı. Michael Sheen Dr. William Masters rolünü üstlenirken, Virginia Johnson ise Lizzy Caplan tarafından canlandırılıyor. Sex üzerine çalışan profesör ve asistanının entrikalarla dolu öyküsünü anlatıldığı dizi aslında sexten bir tık ileride... 60'lar Amerikası atmosferini her karesiyle yansıtan, müzikleriyle bölüm sonlarında göz dolduran Masters Of Sex'de bugüne kadar her şey güzel ilerledi. Lizzy Caplan gülüşü ve Michael Sheen coolluğu da bu dizinin hayatlarımıza getirdiklerinden... 

Neyi Değiştirdi?: Breaking Bad ve Dexter bittiği gibi boşluğa düşen bir grup insanın önce isminden etkilenip sonra kurgusuyla çakılıp kaldığı dizi, beklenin üzerinde ilerleyen konusuyla hayatlarımıza girdi. Kafalarda oluşan dizi algısına bir yenisini ekleyen Masters Of Sex'in gerçek hayatı yansıtırken hayatlara bir bir dokunması, bunu bilim üzerinden sunması ve etrafında gelişenler de heyecan kat sayımızı artırarak pazartesi günlerini değiştirebiliyor.

2014'de Ne Alemde?: Son bölümü ile (azıcık spoiler oluyor burası) ''Sonunda be William!'' dediğimiz dizinin yeni bölümleri 2014 Ekim ayında yayınlanacak gibi görünüyor. Akıbeti hakkında sessizliğini koruyan Masters Of Sex, şaşırtmaya nasıl devam edecek merak ediyoruz. 



Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa