12 Haziran 2014 Perşembe

Taze Kan #8


Uzun ömürlüler




Her türden yakalamaya çalıştığımız ''Taze Kan'' lar, yine bir toparlamada bir araya geldi.
Uzun ömürlü olacağına inandığımız isimler için gözler listeye...

Allie X

Lana Del Rey akımı diye bir gerçek var artık. Müziğine X'lerini de katan Allie X bu konuda elektronik ritmlere başvuruyor ve başarılı oluyor gibi de olmuyor gibi de. Senenin bir noktasında çok ses getirmesi muhtemel.


La Dee Eda

Solo proje olan ve EP'de Doruk Güralp, İzi Arıyel ve Ozan Çetinkaya'nın remix'leriyle hayat bulan La Dee Eda, bu kuvvetten doğan Black Bird ile çıkışını yaptı. La Dee Eda, yakın bir tarihte yayınlayacağı 3 remix +1 bonus track'li EP'si ile şimdilik merak seviyesini yukarılarda tutmakla meşgul. Konser haberlerini de alsak ne güzel olurdu diyerek meydanı Black Bird'e bırakıyoruz.



YUS

Yusuf'un bir kısaltması olsaydı en güzel YUS olurdu diyerek asıl mevzudan bir hayli uzaklaşsak da işin aslı bu çocuğu bağrımıza basmakla doğru orantılı. 23 Haziran'da yayınlanacak ikinci albümü Talisman ile beklediğimiz YUS, elektronik pop janrasına da yeni ses olacak.


Mother

Penn Badgley'i nasıl bilirdiniz? En bilineninden Gossip Girl dizisinin Dan Humphrey'i olarak ün salmış Penn Badgley, müziğe de el atmış. Alnının akıyla frontmanliğini yaptığı grup Mother, yeni single'ı ile bu aralar övgü sıfatlarıyla konuşuluyor ve konuşulmaya da devam edecek gibi görünüyor.



Adult Jazz

Indie-rock gibi görünen ama aslında tam da öyle olmayan (dinledikçe kendin keşfediyorsun) Adult Jazz, yeni şarkısı Spook ve etrafında gelişenler ile İngiliz tavırlarını dibine kadar ortaya koyuyor. Sonrası siz ve Adult Jazz'a kalıyor.




TOPS

Montreal'den raw punk geldi, taze ve çok da eğlenceli! İkinci albümleri Picture You Staring'de yolda! Video güzel, ses güzel, melodi güzel, TOPS güzel, biz güzeliz!



Mozart's Sister

Elektro-pop kızlarına bir yenisi ekleniyor. Mozart'ın ismini sahne ismine ekleyerek kemiklerini sızlatan Mozart's Sister, yaz ayları için güzel bir tercih olmasına neleri ekler; onu bilemedik. Bir de Adele'in synthesizer'lı hali desek mevzu nereye gidecek emin olamıyoruz.


Kult Country

Shoegaze'e hayat veren hype gruplarda bu ay Kult Counrty sahnede. Trembling Moon ile yakıp yıkan kalabalık grup için bu daha başlangıç. Videoları da yolda.



Rebecca Clements

Deri ceket-elektro gitar kombinasyonunda ise ayın elemanı Rebecca Clements oluyor. Henüz 19 yaşında olan Rebecca, sazıyla sesiyle sözüyle parlayacak da parlayacak. Gözünüz üzerinde olsun, bizden söylemesi.



iET

Çılgın proje iET, çok yakında sizlerle! 10 parmağında 10 marifet Lisa van Viegen, funk ve soula psychedelic ile köprü kuruyor ve bunu yetenekleriyle iET olarak sunuyor. Buyrun o zaman:



Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa