2 Eylül 2009 Çarşamba

Karen O'dan Where the Wild Things Are Filmine Soundtrack


Yeah Yeah Yeahs solisti Karen O, uzun zamandır gösterime girmesi beklenen Where The Wild Things Are filminin soundtrack albümünü yapıyor. Karen O and The Kids adında olacak albümde grup arkadaşları Nick Zinner, Brian Chase , Queens of the Stone Age’den Dean Fertita, The Racounters’den Jack Lawrence gibi isimler de Karen O'ya eşlik edecek.

Karen O’nun eski sevgilisi Spike Jonze’un yönetmenliğini üstlendiği film, Türkiye'de 11 Aralık’ta gösterime girecek. Filmde Max isimli küçük çocuğun kendine ait dünyası ve bu dünyadaki maceraları anlatılıyor. Film, Maurice Sendak’ın 1963 yılına ait aynı adlı kitabından beyaz perdeye aktarılıyor. Kitabı okuyanların yorumuna göre çocuklukta okunabilecek en iyi kitaplardan. Filmden önce kitabı okumanız önerilir.

Ondan önce aşağıdaki fragmanı izlemeniz önerilir. Filmden görüntüler zaten büyük heyecan kaynağı ama daha büyük heyecanı fragmanda The Arcade Fire'ın Wake Up isimli şarkısının kullanılması. Ancak bu kadar güzel bir uyum yakalanabilirdi. Karen O'dan da aynı performansı bekliyoruz.



Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa