1 Eylül 2009 Salı

Thom Yorke'dan İki Yeni Şarkı Daha


Radiohead'in kısa süre arayla piyasaya sürdüğü iki yeni parçanın ardından Thom Yorke da aynı yolu izliyor.

Birkaç hafta öncesine kadar Twilight serisinin yeni filmi New Moon için şarkı kaydettiği dedikodusuyla gündeme gelen Thom Yorke, Radiohead'in piyasaya sürdüğü parçalarla ilgiyi üzerinde tutmaya devam etmişti.

Thom Yorke'un 22 Eylül'de piyasaya süreceği parçaların isimleri ''The Hollow Earth'' ve ''Apart By Horses''. Bu parçalardan birinin ya da her ikisinin New Moon için kullanılacağına kesin gözle bakılıyor.

Radiohead'in kayıt alışkanlığını değiştireceğini açıklamasını piyasaya ansızın sızdırılan parçalar takip ettiğinde, kendisinden ağzındaki baklayı çıkarmasını rica etmiştik. Görünen o ki Thom Yorke ağzındaki baklayı çıkardı, hem de gayet net bir ifadeyle: Thom Yorke ve Radiohead artık albüm kaydetmekten ziyade piyasaya periyodik olarak yeni parçalar sürecek.

In Rainbows devriminin üzerinden kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen Thom Yorke ve tayfasının piyasa şartlarını analiz etmekte zorlanmadıklarını görmemek mümkün değil. Bu durumun pek çok müzisyene de emsal teşkil edileceğini söyleyebiliriz.

Eh, yalnızca iyi müzik yapabilmek yetmiyor zaten; öyle değil mi?
Share This
Subscribe Here

2 yorum:

Yiğit Arda Türkoğlu on 1/9/09 2:29 ÖÖ dedi ki...

http://imgs.xkcd.com/comics/sony_microsoft_mpaa_riaa_apple.jpg

Wall of Ice'a göndermem bu olsun, Yorke'un niye böyle bir telaş içerisinde bir sürü parçayı peş peşe yayınladığını da çözemiyorum. Bir şey mi anlatmaya çalışıyor?

candaş on 1/9/09 2:58 ÖÖ dedi ki...

amaç ne ki? :/

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa