19 Kasım 2011 Cumartesi

Esas Oğlan: Adam Levine

Adam Şahane

Fakir Ama Gururlu: Gerçek bir California çocuğu. Yakın arkadaşlarıyla kurduğu Kara’s Flowers adlı grup beklenildiği kadar tutmayınca asi gencimiz pılını pırtısını toplayıp büyük elmanın tadına bakmaya New York’a geliyor. R&B, hiphop derken yepyeni tarzlar keşfeden Adam Levine müziğe geri dönmeye karar veriyor ve artık Maroon 5 karşımızda.

Biz Sevişiyoruz: Maroon 5’ın kurulmasının öncelerine denk gelen aylarda vaktinin çoğunu eski kız arkadaşına şarkı sözleri yazarak geçirmiş Adam. Biz bu sözlerle grubun ilk şarkılarının toplandığı “Songs About Jane” albümünde tanışıyoruz. Sonrasıysa bildiğiniz gibi Grammy’ler, liste başlarından inmeyen hitler ve efsane isimlerle yapılan düetlerle geçiyor.

Bitmesin Bu Rüya: Grubuyla çektiği kliplerle zihinlerdeki seksi adam imajını kimseye kaptırmayan Adam Levine gözlere, kulaklara ve gönüllere hitap etmeye devam ediyor. Seks her türlü satıyor olabilir ama emin olun bu adamda çok daha fazlası var. Belki de yeni neslin arayıp durduğu yeni Mick Jagger odur, siz ne dersiniz?


Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa