25 Temmuz 2014 Cuma

Taze Kan #9

Arayışlarımız genişledi

Yeni müzikler adına göçlere katıldık. Yine dört bir yandan sizlere "Taze Kan" getirdik.


Gözlerimizi Almanya'ya çeviriyoruz. Gitarlarını kaptıkları gibi klasik rock parçaları yapmaya başlayan Word of Mouth daha yolun çok başında ama yolları epey açık.



Per Egland

Rotamız İsveç. İngilizce örnekleri bolca olan dream-pop türünü İsveççe icra eden grup, farklı dilin faydalarından gereğince faydalanıyor. Ortaya benzerlerinden bir adım öne çıkan bir müzik çıkıyor.



Fatih Takur

Gözlerimizi biraz da kendimize çevirdik. Hiç kasmadan; müziğin, sesin ve sözlerin en doğal haline ulaşan ve ulaştıran Fatih Takur'a döndük. Gitarıyla sizi duygudan duyguya vuracak.



The Derevolutions 

Sizi özgürlükler ülkesi Amerika'ya götürüyoruz. Konu özgürlükler olunca sizi deneysel pop yapan The Derevolutions ile tanışmasak üzülürdük. Siz de belki de yaz aşkınızla tanışmadığınız için üzülürdünüz, belli mi olur?




Biraz yukarı Kanada'ya çıkıyoruz. Tribal Pop ismini verdikleri arkadaki ritimlerle bir kısım dini törenler bile düzenleyebileceğiniz müzikler ortaya çıkaran Duplekita, güzel insanlar yuvası. Yeni albümleri çıkalı da pek olmadı. Döndürün döndürün dinleyin.



PHOX

Bir kez daha Amerika. Bu kez bizi ıslıklarıyla karşılayan PHOX ve onun güzel sesi Monica Martin. Wisconsin şehrinin 2013'teki müzik başarısı öyküsünü yazan grubun buralarda da dinlenmesine katkımız bulunsun.




Amerika'yı evimiz belledik. Tüm üyeleri kadın olan bu grupla yazıyı bitiyoruz. Grubun ağır topu ise Norah Jones. Yanına Sasha Dobson ve Catherine Popper'ı da alıp yerel müzikleri counrty icra ettikleri gruptan yeni de bir albüm var.

Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa