29 Haziran 2010 Salı

The Creators Project Başladı



Değişen dünyanın değişen sanatı...


Bizim de Avaz Avaz olarak her gün tam içinden ve giderek daha da derinleşerek deneyimlediğimiz, editörümüz Cem Berk Aydın'ın Blog Ödülleri ardından yayınlanan yazısında da değindiği, medyanın büründüğü yeni haller mevzusunda büyük şirketlerin farkındalık sahibi olmadıklarını iddia edemeyiz.

İşte son zamanlardaki enerjisini gelecek üzerine oldukça yoğunlaştırmış gözüken Intel, yeni medyanın öncülerinden Vice ile birlikte başlattığı The Creators Project sayesinde teknolojinin medya üzerindeki etkisini sanat üzerindeki etkisiyle birleştirerek dünya geneline yayılmış bir etkinlikler dizisine başlıyor.

Bu etkinliklerin ilki ise geçtiğimiz günlerde indie sanat dünyası diyebileceğimiz kesimden önemli isimlerin katılıdığı bir partiyle New York'ta başladı. Interpol, Sleigh Bells, Die Antwoord, Gang Gang Dance, M.I.A, Neon Indian ve Mark Ronson gibi isimlerin özel performanslar segiledikleri gecede özellikle yeni basçılarıyla birlikte yeni şarkılarını dinleyicileri ile buluşturan Interpol büyük ilgi gördü.

Değişen dünyayı algılmaya, hatta onun değişimine katkıda bulunmaya çalışan her projede olduğu gibi gözümüzü The Creators Project üzerinde de tutacağız.

Partiden Pitchfork'un derlediği bir kaç video'yu da sizlerle paylaşalım:


Can't Delay the Party from Creators Project on Vimeo.





Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa