28 Nisan 2012 Cumartesi

Ortada Buluşalım: Ayaküstü Muhabbet Kimbra'sı

Hepimizin Kimbra'sı

Bundan 1.5 yıl kadar öncesiydi kendisini "izlmenizi, dinlemenizi, anlamaya çalışmasınızı ve istemenizi" tavsiye ettiğimizde. Takvimler Nisan 2012'yi gösterdiğinde, "Bu yaz One Love'a Kimbra geliyormuş" cümlesi artık tıkanan sohbetlerin en büyük kurtarıcılarından biri. Hal böyleyken Settle Down, Gotye ortaklığı ve İstanbul konseri arasındaki boşlukları doldurmakta fayda var.

İşte söz konusu sohbetlerde bahsetmek isteyebileceğiniz birtakım Kimbra'lar!

Yorumlar, birleştirir, karıştırır. Grizzly Bear'in Two Weeks'i, Tears for Fears'dan Head Over Heels ile Kimbra ortak noktasında bir araya geliyor:

Kimbra, SXSW'de Spotify için söyleyenlerden biriydi. Mikrofonu ve loop'larıyla büyülemek için kendisinden başka kimseye ihtiyacı olmadığını söyleyebiliriz:

Bu ayın başında, Converse yayınladığı müzik videolarına bir yenisini ekledi. Warrior, yükselişteki 3 genç müzisyenin ortak çalışması ve söz konusu isimlerden biri pek tabii Kimbra:

Bunun etkisinden kurtulmanız biraz zaman alacak. Gördükleriniz ve duyduklarınızın ayırdına varamadan yeniden başlatacağınızın garantisini verebilirim:

Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa