23 Nisan 2012 Pazartesi

Yeni Albüm: Mystery Jets- Radlands

Amerika'dan Radlands geliyor.



Henüz Mystery Jets'in 2010 yılında yayınlanan albümü Serotonin'i defalarca dinlerken yeni albüm haberleri ile yeniden heyecanlandık.

Mystery Jets, dördüncü stüdyo albümlerinin kayıtlarını Texas'ta tamamladı. Albüm kayıtları adına vurguladıkları ise şu yöndeydi: Bildikleri yerden daha uzak ve daha farklı bir yerde müzik icra edebilmek. Grubun yeni albümü Radlands, 30 Nisan'da yayınlanacak.

Üstelik Mystery Jets, bu cumartesi, yeni albümleri Radlands vesilesiyle de Salon'da biz sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Geçen sene solo albümü Life in Monochrome ile başarıyı yakalayan Kai Fish, geçtiğimiz ay Mystery Jets'i bıraktığını açıklamıştı. Durum gösteriyor ki bu konser, Kai Fish ile Mystery Jets'in birlikte son konserlerinden biri.

30 Nisan'da yayınlanacak taze albüm Radlands'in tracklist'i ise şöyle:

Radlands
You Had Me At Hello
Someone Purer
The Ballad Of Emerson Lonestar
Greatest Hits
The Hale Bop
The Nothing
Take Me Where The Roses Grow
Sister Everett
Lost in Austin
Luminescense

Zira Radlands'i buradan dinleyebilirsiniz. Mystery Jets, bugün itibariyle yeni albüm parçalarını dinleyicisine sundu ve grubun bu güzelliği belki de gün içerisinde alabileceğiniz en değerli haberlerden biri olma özelliğini taşıyor. 28 Nisan'da Mystery Jets'e eşlik edebilmek adına fazlasıyla önemli.

Ayrıca internet adreslerinde yayınlanan albüm trailer'ı, Radlands üzerine daha konuşulacak minvalde:



Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa