25 Ağustos 2013 Pazar

Tanışın: Lorde

Genç yetenekler kuşağında bugün

Tarzıyle Lana Del Rey ve Grimes'a; yeteneğiyle ve yükselişiyle Kimbra'ya benzetiliyor. En yeni, en sevilen genç yetenek Lorde, Yeni Zelanda'dan ve ilk albümü yayınlanmadan önce kendisiyle tanışmak isteyebilirsiniz.

Soundcloud'un aktif kullanıcılarından biriyseniz Lorde'ye denk gelmiş olmanız kuvvetle muhtemel, benim de kendisiyle tanışmam öyle oldu. Diğer yandan, bir süredir ortalıkta bulunan bu hanım kişinin adı bu civarlarda gerektiği kadar sık ve yüksek sesle tekrarlanmıyor.

1996 doğumlu bu hanım kişi çıkışını Yeni Zelanda'da yapmış ve “gerçek” duruşuyla önce yaşıtlarının dikkatini çekmiş. Popüler kültürün odağındaki mevzularda; mücevherler, hızlı arabalar ve kokain partilerinde ne kendisinin ne de yaşıtlarının kendilerini bulduklarını söyleyen Lorde'nin en popüler şarkısı tam olarak bu mevzuya parmak bastığı Royals:



Lorde'nin “neredeyse profesyonel” müzik hayatı, 12 yaşında, bir arkadaşının babasının okuldaki yetenek yarışmasındaki performansını kaydetmesiyle başlamış. Sürecin devamında performans Universal Music'e, şimdiki menajerine kadar ulaşmış. Lorde o günden bu yana, Universal'ın ellerinde büyük çıkışı için hazırlanıyor.


Lorde'nin ilk albümü Pure Heroine 30 Eylül'de yayınlanmış olacak. O zamana dek, dinleyin ve bilhassa dinletin.


Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa