27 Haziran 2011 Pazartesi

Bir Gitarist Olarak Johnny Depp

Bazen rol icabı, bazen değil.




Gitarı çalan bir Johnny Depp düşüncesi eminiz ki sizi şaşırtmayacaktı. Mesela Chocolat'ta gitar çaldığı sahneyi hatırlıyor musunuz?




Ama gitaristiği sadece filmlerle sınırlı değil. Johnny Depp aslında uzun yıllardır gitar çalıyor. Bir pazartesi günü bunu aklımıza getirense bir Alice Cooper sürprizi. Londra'daki Club 100'deki konseri öncesi Alice Cooper twitterdaki sayfasında ona kimsenin tahmin edemeyeceği birinin eşlik edeceğini duyurdu. Sürpriz isim birkaç saat sonra ortaya çıktı: Johnny Depp. İkili her ne kadar şu sıralar Tim Burton'ın son filmi Dark Shadows'da birlikte çalışıyor olsa da, bunu beklemiyorduk.



Johnny Depp'in gitaristliğinden söz açılmışsa Band P'den bahsetmemek olmaz. Band P, 1993-1995 yılları arasında aktif olarak müzik yapan Amerikalı bir alternatif rock grubu. Johnny Depp bu grubun gitaristiydi.



Johnny Depp'in müzik kariyerindeki bir diğer grup ise Oasis. Depp, Oasis'in Fade In Out ve Fade Away şarkılarında gitar çalmıştı.



Johnny Depp sinemada severek izlediğimiz aktörlerden birisi ama bu performansların ışığında onu yeniden müzik piyasasında görmek isteriz. Siz ne dersiniz?
.
Share This
Subscribe Here

2 yorum:

egemen limoncuoğlu on 27/6/11 11:08 ÖS dedi ki...

21st jump street'teki rolünü tercih ederek ilişkisini kestiği glam grubu rock city angels'ı da eklemeli listeye

Özgenur Korlu on 28/6/11 2:34 ÖS dedi ki...

Aslına bakarsan bu yazıyı bir liste olsun diye yazmadım. Sadece Alice Cooper ile videosunu izledikten sonra aklıma gelen videoları paylaşmak istedim. Yoksa Johnny Depp'in daha çok işi var mesela Shane MacGowan'ın ilk solo albümündeki çalışmaları ve Once Upon A Time in Mexico'nun soundtracklarında falan falan. Ama Rock City Angels'dan da haberim olmadığını itiraf etmem lazım. Teşekkür ederim:)

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa