27 Haziran 2011 Pazartesi

(Off The Record): Vol VI

Toz Pembe gözlüklerimiz var...




               1. Müzik hayatına blok flüt ile başlamış bizler için naif bir düşüncedir gün boyu işittiği seslerden müzik yapmak. Ses çıkarmak için üretilmiş gibi durmayan bir aletten "Bak Postacı Geçiyor" parçasının melodisini çıkarmak bizlere bir mucize gibi gözükür. Neyse ki bu naif düşünceler sadece birer hayal olarak kalır ki bir Serdar Ortaç'tan bir Demet Akalın'dan deneysel müzik duymayız. Bunun yanında naif düşüncelerimiz güzel bir şekilde gerçeğe dönüştüren Björk'e teşekkür ediyoruz. Son albümde de bu tarz hareketleri göreceğimizi umuyoruz.


2. Bir de eğlenceye bu kadar ihtiyacımız olduğu bu zor zamanlarda dinleyicilerinin mavi önlüklü küçük insanlarının oluşturduğu Hepsi grubunun ve Murat Dalkılıç’ın Volga Tamöz ile yaptığı Şık Şık isimli parçanın güzel olması bize tesadüflerin olabileceğini ve güzel bir parti parçasının ortaya çıkabileceğini gösterdi. Ama gözümüzde çok da kredileri yok.


3. Tutan işler konusunda da önerileri Okan’dan almamıza gerek olmadığını düşünüyoruz. Toz pembe gözlüklerimiz bile bu kadarına izin vermedi. Leyla ile Mecnun’u uzun yıllar beyaz ekranda görmeyi umuyoruz.


4. Athena'nın Londra'dan dönüşlerinden bize düşenlerin güzel olduklarını düşünüyoruz. Pis albümüyle başlayan bu sürecin böyle devam etmesini umuyoruz.


5. İş pembe gözlükleri çıkarmaya geldiğinde ise hepimizin aklında bu şarkı var.

Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa