19 Ağustos 2012 Pazar

Yeni Sezon Haberleri: Dexter

Dexter'ı zor günler bekliyor.


Dexter'in yeni sezonuna gün saydığımız şu günlerde dizinin kanalı Showtime 7. sezon fragmanını yayınladı. Geçtiğimiz sezonlardan oluşan görüntüler, Deftones- Change soundtrack'i ve yeni sezona dair ipuçlarından oluşan fragman bu sezon da bol bol Dexter konuşacağımızın habercisi.

30 Eylül Pazar günü yedinci sezonuna başlayacağımız dizinin,

* İlk bölümü Are You...?'da geriye dönüş yapıyoruz. Debra'nın gençliği Savannah Paige, Dexter'ın gençliği Nicolas Vigneaue ve Katrin Middleton, Doris Morgan olarak karşımıza çıkacak.

* İkinci bölüm The Shadow Knows, sezonun yeni isimlerinden Yvonne Strahovski'nin canlandıracağı Hannah McKay karakterinin gençliğine dair anılardan oluşuyor. Strahovski'nin gençliğini ise Madison Curtis canlandıracak.

* Sekizinci bölümü Argentina'nın çekimlerine başlandı.Yönetmenliğini Romeo Tirone'nun üstlendiği bölümün hikayesini Arika Lisanne Mittman yazıyor.

* Debra bu sezon epey ikilemde kalacak gibi görünüyor. Dizinin yapımcısı ise bu ikilemi şöyle yorumluyor: ''Debra artık cinayet biriminin şefi. Gördükleri adalet duygusunu ve sistemini gerçekten etkilemeli. Debra için gerçekten de oldukça zor bir yıl olacak. Onun abisiyle arasındaki ilişkisinin ne yönde ilerleyeceğini izlemek diziyi seven sevenler için oldukça büyüleyici olacak. Debra gibi Dexter için de zor bir yıl olacak elbette. Hiçbir zaman Debra’yı hayal kırıklığına uğratmak gibi bir duyguyla uğraşmamıştı. Bu sezon onun savunmasız yönünü de göreceğiz. En önemli sorunlarından biri de Debra'nın her an onu tutuklayabileceği gerçeği."

Ve işte yedinci sezon fragmanı:



Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa