20 Şubat 2014 Perşembe

Brit Awards 2014

Photo: Getty
2013'ün İngiliz özeti

London O2 Arena'da önceki gece gerçekleşen 2014 Brit Ödülleri bazı yandan güzel bazı yandan garipti, bize bu ödül gecesini incelemek düştü. İkişer ödülle geceye damgasını vuran isimler Arctic Monkeys ve One Direction oldu. Alex Turner, "Rock'n Roll will never die." (Rock'n Roll ölmez, vatan bölünmez.) cümlesiyle ödülü aldı.


Nile Rodgers ise Daft Punk adına 'Uluslararası Grup Ödülü'nü aldı; alırken "Tahminimce şanslıyız."  cümlesiyle herkesi güldürmeyi (!) başardı. Gecenin ilginç performanslarından biri de Katy Perry'ye aitti. Neon renkli kostümleri ve lazer çubuklarıyla Kleopatra rolünde Dark House performansını gerçekleştiren Katy Perry, pek de iyi tepkiler almayacak gibi görünüyor.

Photo: Getty

David Bowie 'İngiliz Erkek Sanatçı' ödülünü Noel Gallagher'ın samimi cümlesiyle aldı. Aldı diyoruz ama Bowie yerine ödülü almaya gelen isim Kate Moss oldu. Rudimental ise kıyafetleriyle dikkat çeken isimlerdendi. Pijamaya benzeyen kostümleri gözleri kamaştırdı. Gecede 'En İyi İngiliz Single' ödülünü Waiting All Night şarkıları aldı.


Ellie Goulding in 'En İyi Kadın Sanatçı' ödülünü Prince sundu. Ödülü Goulding'in alması kimleri ne kadar sevindirdi bilinmez. En iyi performanslardan biri Lorde ve Disclosure'un ortaklaşa dans performansı ve Royals'ı söylemeleriydi.

Photo: Getty

'En İyi Solo Erkek Sanatçı' ödülünü Bruno Mars aldı ancak sahne performansı Superbowl'u arattı..

Grammy Ödülleri'nin İngiliz karşılığı olan Brit Ödülleri 2014 böyle geçti!


Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa