27 Temmuz 2012 Cuma

Suçlu: Skrillex

Muse hayranları suçluyu ilan etti.


17 Eylül tarihinde çıkaracakları yeni albümleri 2nd Law'da bazı parçalarda dubstep sularına yelken açacaklarını açıklayan Muse, hayranları tarafından pek de hoş karşılanmamıştı. Muse tarafından yapılan son albümde Skrillex'ten de ilham aldık açıklamasından sonra hayranları suçluyu ilan etti.

Baterist Dom Howard "Geçtiğimiz sene ekim ayından Skrillex konserinde bulunduk. Sanki bir metal konseriydi. Hayatımda ilk defa metal konserlerinde seyirciler tarafından sahneye verilen tepkilerin bir elektronik müzik sahnesine verildiğini gördüm." diyerek ilhamın kaynağını açıkladı. Grubun solisti Matt Bellamy ise "Rock grupları olarak bu tarz bir rekabete hazır mıyız bir denemek istedik." diyerek neden dubstep sularında dolaştıklarının bir açıklamasını yapmış oldu.

Yine de bas gitarist Chris Wolstenholme'ni yaptığı "Yaptığımız albüm bir dubstep albümü değil dubstep öğeleri içeren bir ya da iki parça var." açıklaması hayranlar arasında bir rahatlamaya yol açacak mı? Bu sorunun cevabını albüm çıkana kadar net bir şekilde öğrenemeyeceğiz.
Share This
Subscribe Here

3 yorum:

Çağın on 27/7/12 10:10 ÖS dedi ki...

Ben de bir Muse hayranı olarak çoğu Muse hayranının aksine yeni bir şeyler denemelerine sert bakmıyorum. Bence budur zaten bir grubu kalıcı kılacak olan. Ayrıca adamlar zaten 1 ya da 2 şarkıda olacağını belirtmişler, o kadar büyük bir sıkıntı yok yani düşününce. Ayrıca Skrillex dediğimiz adam bir tarzı başlatmıştır, sevilse de sevilmese de. Bu bile ona saygı duymak için yeterli bir sebep.

krchmt on 28/7/12 1:17 ÖÖ dedi ki...

Ben de bu tarz düşünüyorum ama dubstep'i Muse yakıştıramayan bir çok hayranı var.

Adsız dedi ki...

gzl:)

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa