17 Temmuz 2012 Salı

Yeni Sezon Haberleri: The Walking Dead

Yeni şehir, yeni insanlar ve yeni düzen.

The Walking Dead,14 Ekim Pazar akşamı üçüncü sezonu ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. 
Tüm ekip olarak katıldıkları bir etkinlikte yeni sezona dair açıklamalarda bulunan dizi ekibi, heyecanı daha da artıran fragmanı da izleyicilerle paylaştı. İşte The Walking Dead'in yeni sezonu hakkında taze bilgiler ve tek solukta izleyeceğiniz fragman:

*3. sezon 16 bölümden oluşacak.

*İlk bölümün yönetmenliğini Ernest Dickerson üstleniyor.

*The Walking Dead ekibine iki yeni karakter katılıyor: Danai Gurira (Michonne) ve David Morissey (The Governer)

*Yeni sezona farklı bir soluk getiren The Governer, hüküm sürdüğü kasabada hayatta kalan insanlara karşı sadist ve acımasız tutumuyla ön plana çıkarken, Michonne ve katana kılıcı ise yeni sezonda olayların içinde daha sık izleyeceğimiz diğer önemli karakter olacak.


*Rick (Andrew Lincoln) ve diğerlerini ise sığınacak yer bulabilme telaşında bırakmıştık. Buldukları bir hapishane ilk başlarda yerleşmeleri için uygun görünse de sonrası bekledikleri gibi olmayacak. 


*İkinci sezonun final bölümünde Andrea (Lauire Holden), Michonne tarafından kurtulmuştu. Yeni sezon açıklamalarına göre Andrea, artık gruptan ayrıldı. Yakın arkadaş olan Michonne ve Andrea, yeni sezonda zombilere karşı birlikte mücadele edecek.


*Geçtiğimiz sezonlarda cesur ama çocuksu tavırlarıyla hayat bulan Glenn (Steven Yeun) karakterini, yeni sezonda daha güçlü, olgun ve erkeksi bir oyunculukla izleyeceğiz.


*Yeni sezon da- ikinci sezonda olduğu gibi- iki ayrı dönemde izleyiciyle buluşacak. Sekiz bölümden sonra verilecek arada yeni bölümleri şubat ayında izleyebileceğiz.

*Haberlerden en güzeli de yeni sezona dair daha çok fikir sahibi olabileceğimiz The Walking Dead fragmanı:



Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa