13 Mart 2013 Çarşamba

Taze Kan #2

Kulaklarda bahar havası

''Taze Kan serüveni ikinci derlemesiyle kaldığı yerden devam ediyor.'' cümlesinin klişeliğine aldırmadan hızla sıraladığımız beş şarkının tadını çıkartabilirsiniz.

İşte yeni isimler:

1- Elli Ingram - Poetic Justice
Adele kayıplara karıştı derken yerini ziyadesiyle doldurabilecek yeni bir isimle karşılaştık. Adele'den daha renkli ve hip-hop/soul eğilimli bir tarzı olduğunu söyleyebiliriz.


2- Ince Şarj - You Know The Drill
Davulun Sesi Vol.2 albümünden keşfettiğimiz You Know The Drill ile replay tuşuna işkence çektirdik. Diğer şarkılarını da bir çok kez dinlediğimiz bu derleme adeta taze kan deposu. Ancak öncelik Ince Şarj'ın oluyor:



3- Wild Belle - Keep You
Albüm sahibi bir grup olmaları sebebiyle taze kan skalasından bir kaç adım uzaklaşıyor olsalar da daha düne kadar kendilerinden haberdar değildik. O yüzden kulaklarımız için taze kan ilan ettiğimiz Wild Belle ve çatısı altında toplanan kardeşler Elliot ve Natalie'ye hoş geldin diyoruz.



4- Tropics - Home & Consonance
Remix'lerle başladığı müzik hayatına elektronik alt yapılı yeni icralarıyla devam eden ve gün geçtikçe kalbimizi kazanan isim Tropics, takibinde olduğumuz taze kanlardan.


5- JODY - Floodin
İkinci part'ın son taze kanı yine rap dünyasından. Henüz iki şarkısını yakaladığımız JODY'den beklentilerimiz oldukça yüksek.


Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa