5 Ekim 2013 Cumartesi

Guillermo del Toro'dan Simpsons Jeneriği!

Cadılar Bayramı özel couch gag!

Ekim ayının bir diğer  klasiği Cadılar Bayramı  ve gün geçmiyor ki yeni bir parodi, şarkı ve benzeri yapıtlar karşımıza çıkmasın. Ancak dört gözle beklenen Guillermo Del Toro yönetmenliğindeki Cadılar Bayramı - Simpsons jeneriğine kayıtsız kalmak imkansız oluyor.

Zira her seferinde olduğu gibi bu senede konu, Treehouse of HorrorGuillermo del Toro'nun hazırlayıp yönettiği Treehouse Of Horrors Special Halloween, tanrısından zombisine, vampirinden canavarına ''Bi dakika şimdi nooldu?''  dedirtebilir. Sadece couch gag ile yetinmeyip tüm jeneriğin yönetmenliğini üstlenen Guillermo del Toro, klasik jeneriği kendi filmleriyle bir araya getiriyor. Pan's Labyrinth ve Hellboy ilk göze çarpanlar olsa da jeneriğin başındaki Pacific Rim detayı, jenerik ikinci sefer izlendiğinde kendini gösteriyor.

Yani bu özel bölümü defalarca izleyeceğinize eminiz çünkü tek seferde her şeyi yakalamak neredeyse imkansız. Her bir ayrıntısıyla çeşitli ünlem ifadelerini art arda sıralayabilme rekorunu da kırabilirsiniz.



Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa