23 Ekim 2013 Çarşamba

Taze Kan #6

Yerimizde duramadık!

En güzel, en güçlü, en taze kanları keşfetmenin mutluluğuyla yine döktürüyoruz!
Ortalığı, sağı, solu şöyle bir güzel taradık. Belki bir kalaşnikof etkisi değil ama müzik açısından yine dopdolu, yine gümbür gümbür:


 ☠ Nehzuil - Uness: Word You Love Me

Janrasını ''melez'' olarak tanımlayan Nehzuil'i biz de ilk etapta çözemedik. Ancak o kalbe dokunun soul müzik karşımıza çıkınca keşfetmenin haklı gururunu yaşadık. Soundcloud'da iki yıllık, Facebook'ta 20 günlük olan bu taze ismi şimdi de huzurlarınıza bırakıyoruz.




☠ The Internet Music - Feel Good

Sosyal medya ile araları hiç iyi olmayan topluluk The Internet Music'in ismiyle bu kadar çelişmesi kafa karıştırmıyor değil. Üstelik kendileri aslında taze kan değil ama taze kan çünkü daha önce dinlemediğine eminiz.



 Swearin'

Evlerinin garajında toplanan gençler, o  bildiğimiz gençlik filmlerine taş çıkartacak videosu ile ''Hey gidi gençlik!'' dedirtiyor. Post-punk, punk ve rock karmalı şarkıları ile grubun akıbeti hakkında güzel düşünecek, dinlerken yerinizde duramayacak; dans ederken söveceksiniz.



 Kerem Akdağ

Yerli Taze Kan'da bu ay Türkiye'nin en soulful adamı Kerem Akdağ'ı ağırlıyoruz. Sevgili Kerem Akdağ soul, hip-hop ve R&B'nin en güzide örneklerini soundcloud hesabında yayınlıyor. 25 Ekim'de Apparel Music'ten yayınlanacak A Good Play EP'si şimdiden merak ettiklerimiz arasında. Kerem Akdağ'ı severek takip ediyoruz, diyeceklerimiz bu kadar:



☠ BROODS

Bu ses bize Imogen Heap'i hatırlattı, size de hatırlatacak muhtemelen. Hatta bu hatırlatma işine London Grammar'ı da ekleyebiliriz. Ancak sadece kaslı kol ve taş gibi bacaktan ibaret olmayan BROODS güzel müzikleriyle alkışları hak etmeye hazırlanıyor.



☠ Rosie Lowe

Banks'e taş çıkaracak birisi geliyor. Şimdi sakin ve sessiz ilerleyen Rosie Lowe, 2 Aralık'ta bolca 90'lar alt yapılı yeni EP RightThing'i yayınlayacak. Kimse bilmeden siz koşun istedik.




Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa