24 Mart 2014 Pazartesi

Oradaydık: 77 Bombay Street

Adresimiz 77 Bombay Street

Geçtiğimiz perşembe akşamı 77 Bombay Street'i canlı canlı izlemek için Babylon'daydık. Bildiğimiz grup formasyonunu kardeşler arasında paylaştıran grubun kaynağını tam da bilmediğimiz bir enerjisi vardı. Akıllarımız bu kadar doluyken, kendimizden kaçma fırsatı tanıdı grup. Performanslarını ekstra cümlelerle anlatmaya gerek olmasa da yarattıkları hava ile rahat nefes aldık.

Konser boyunca seyirci ile iletişimi üst düzey tutan grup yeri geldi bizi çömelmeye yönlendirmeden de çekinmedi. Kardeşlerden Esra ise kız ismine sahip oluşunu ailesinin kız çocuğu isteğinin sebep olduğunu söyledi. Samimi bir ortam vardı o gece.

Konserin sonlarına doğru sıra beni en çok cezbeden şarkıları Up in the Sky'daydı. Şarkı belki de perşembe akşamları için yazılmıştı. Biz de gereği gibi küçük danslarımızla bu ütopyayı selamladık.


Bis başlar başlamaz ise konser boyunca ismiyle çağrılan Long Way okundu. Bu kadar ilginin doğru yere olduğu kanıtlandı. Long Way sonrasında Waiting for Tomorrow için seyirciden sessiz olunması istendi ve grup mikrofonları bir kenara bıraktı. Gitar eşliğindeki kardeş korosu geceye güzel bir nokta koydu.

Tekrar tekrar gelmeleri yönündeki dileklerimizle, bizi günlük hayattan biraz olsun uzaklaştıran bu kardeşlere veda ettik.


*Fotoğraflar ve katkılarından dolayı Başak Yavuz'a teşekkürler.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa