23 Mart 2014 Pazar

Yeni Video: Lady Gaga - G.U.Y.

Dönüşü muhteşem oldu!

"Do What U Want'a klip gelecek", "Yeni single Aura olacak", "Artpop 2 gelecek" derken dedikoduların ardı arkası kesilmiyordu. Applause'dan beri yeni bir klibin gelmemesi ve Artpop'un başarılı bir pop albümü olmasına rağmen Gaga'nın gereksiz şişirmeleri yüzünden eleştirmenlerden pek iyi notlar almaması da "Bu kadın neyin peşinde yahu?" dedirtiyordu bize. 

Neyse ki Gaga, albümün en bomba şarkılarından G.U.Y.'ı single yaparak yapılabilecek en doğru şeyi yaptı. Bir hayli uzun olan klibin (Tabi ki şaşırmadık) başında Gaga'yı vurulmuş bir kuş olarak görüyoruz. Sonrasında bir tapınağa gidip iyileştiriliyor, pek tabi bol bol dans ediyor, bir ara Michael Jackson'ı klonluyor ve kendisini vuranlardan intikamını alıyor. En azından bizim çıkarımımız bu oldu, ama bir Gaga klibinden daha derin anlamlar çıkarmak da mümkün tabi. Çekimleriyle, mekanlarıyla, kostümleriyle, her şeyiyle harika bir klip olmuş, tam da Gaga'dan beklediğimiz gibi. Klibi kendisinin yönetmiş olması da kocaman bir artı. Vallahi özlemişiz yahu.

Son olarak, klipte G.U.Y. hariç Artpop, Venus ve Manicure şarkılarını duymak da mümkün. Artpop'un ne kadar güzel bir albüm olduğunu hatırlamış olduk. Kendisinin çok ara vermeden albümü yeni singlelar ile desteklemesini umuyoruz.


Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa