23 Mayıs 2011 Pazartesi

Pearl Jam Yıllanıyor


Ayrıntılar gelmeye devam ediyor


Geçtiğimiz ay Pearl Jam'in 20.yıl kutlamalarına değinmiştik. 20.yılları için, Cameron Crowe ile özel bir belgesel hazırlamakta olan grup belgesele ve diğer etkinliklere dair ayrıntıları da paylaşmaya devam ediyor.

Pearl Jam Twenty adı verilen belgesel Eylül ayında bir kitapla ve Cameron Crowe tarafından seçilecek olan bir soundtrack albümüyle beraber yayınlanacak. Belgesele dair ilk teaser da yayınlanmış durumda.


Mookie>>>PJ from Pearl Jam on Vimeo.

Teaser'da Pearl Jam'in hala isminin Pearl Jam olmadığı Mookie Blaylock dönemlerine yer verilmiş. Ayrıca Alice in Chains'in Facelift posterini imzalayan Layne Staley teaser'ın en can alıcı yani. Üstelik Cameron Crowe'un Pearl Jam ile ortaklığının uzun bir maziye dayandığını söylemek mümkün. Bu işbirliğinden iyi bir iş beklemek yanlış olmayacaktır. Heyecanlanmamak elde değil.

Bu arada Pearl Jam, Soundgarden ve Alice in Chains'in yer aldığı Cameron Crow imzalı The Singles filmini hatırlayan var mı?



Grubun 20.yıl kutlamaları kapsamında yapacakları bir diğer çalışma ise PJ20 Weekend. The Strokes, Queens of the Stone Age, Glen Hansard, Mudhoney gibi grupların da yer alacağı festival tahmin edileceği üzere Seattle'da değill maalesef. Alınan bilgilere göre festival Wisconsin  civarlarında gerçekleşecekmiş.

Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa