3 Ağustos 2011 Çarşamba

HBO: Sonbahar Yayın Dönemi


Nerede kalmıştık?


Konser, festival veya diğer gösterimlerin tarihlerinin kesinleşmesini beklediğimiz yeni sezon için güzel haberler de mevcut. HBO yeni yayın dönemini açıklayarak sonbaharın yaklaştığını bizlere hatırlattı. Sonbahar sezon detaylarını beklerken severek takip ettiğimiz dizilerimize kaldığımız yerden devam edebileceğimiz müjdesini de verdi.

25 Eylül Pazar günü Boardwalk Empire'ın ikinci sezonuna kaldığımız yerden devam edeceğiz. İlk sezonu ile büyü beğeni toplayan Emmy adayı dizi, ikinci sezonunda on iki bölüm olacak.

2 Ekim Pazar günü Hung'ın üçüncü sezonuna tanık olacağız. Sevgili Ray ahlaksız ve komik tavırlarına kaldığı yerden devam edecek.
Hung takipçisi değilseniz 2 Ekim gecesine bir diğer opsiyon olarak How to Make It in America 2. sezonu ve ''Burası Amerika, burdan çıkış yok!'' mottosu ile ekranlarda olacak.

10 Ekim Pazartesi sekiz bölüm sürecek 3. sezon Bored to Death'e merhaba diyeceğiz.
Pazartesi sendromunu atlatmaya yardımcı ikinci bir seçeneğiniz yeni bir diziden yana olabilir. 10 Ekim'de HBO'nun yeni dizisi Enlightened start veriyor olacak ve ilk sezon on bölümden oluşuyor. 

HBO'nun heyecanla beklenen dizisi Game of Thrones için 2012 bahar aylarını beklemek gerekiyor.

Darısı takip ettiğimiz diğer dizilerin ve kanalların yayın takvimini açıklamasına.

Şimdiden iyi seyirler.

Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa