18 Ağustos 2011 Perşembe

Yeni Müzikal Dizi: Smash

Glee'ye rakip geliyor




İki sezondur her geçen gün artan hayran kitlesiyle Glee'nin, başka kanalları da müzikal diziler yapma konusunda harekete geçireceğinden emindik. Fox'un göz bebeğine rakip NBC'den geldi: Smash.

Dizi bir Broadway müzikalinin nasıl yapıldığı hakkında. Marliyn Monroe temalı bir müzikal hazırlayan ekibin kafasını bir soru meşgul etmektedir: Marilyn Monroe'yu kimin oynayacağı. Yetenekli Karen mi, yoksa deneyimli Ivy mi?

Dizinin yapımcıları arasında en dikkat çeken isim bu senenin bir diğer iddialı yapımı Terra Nova'nın da arkasında olan Steven Spielberg. Hairspray ve Chicago gibi müzikal filmlerle adlarını duyuran  Craig Zadan ve Neil Meron da dizinin diğer tanıdık yapımcıları.

Dizinin oyuncuları arasındaki tanıdık isimlerse şöyle:  Will & Grace'in Grace'i Debra Messing, 1991 yapımı  The Addams Family'nin Morticia Addams'ı Anjelica Huston, Pirates of  The Caribbean'ın Amiral James Norrington'ı Jack Davenport. Bunlara ek olarak dizi de Marilyn Monroe olmak için savaş veren iki kadından yetenekli Karen'i American Idol'ın 5. sezonunda ikinci olan Katharine McPhee, deneyimli Ivy'i ise Wicked müzikali oyuncularından Megan Hilty oynayacak.

Smash, 6 Şubat'ta başlıyor. Bakalım Dave Grohl, Kings of Leon ve Guns N' Roses'dan veto yiyen Glee, Smash'ın da yayınlanmaya başlamasıyla yerini koruyabilecek mi?




Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa