21 Ocak 2012 Cumartesi

Şaşkınlık: Will.i.am feat. Jennifer Lopez & Mick Jagger

Jagger gerçek Jagger Moves'u gösterme peşinde


Will.i.am ‘alemin kralı benim’ temalı klipleri ve şarkılarıyla her fırsatta karşımıza çıkıyor. Black Eyed Peas’in The Beginning fiyaskosundan sağ çıktığından beri bunu çok net görüyoruz. Şubat ayında yayınlanacak olan Willpower isimli albümünden ilk single'ı THE (The Hardest Ever) için Amerikan Video Ödülleri’nde Jennifer Lopez’le tekno usulü bir canlı performans sergilemişlerdi. Albümün tanıtımı için tipik bir düet dayanışması derken şarkının sonunda Mick Jagger bize sürpriz yaptı. Peki Mick Jagger’ın bu projede ne işi vardı? 




Aralık ayında şarkının video klibi internette ve televizyonda dönmeye başladı. Şoku üzerimizden geç attık. Orta yaş bunalımı desek değil o çağı çoktan geçti, para sıkıntısı desek değil. Sanırım Jagger, gerçek 'Jagger Moves'u göstermek istedi. Pek başarılı olduğunu söyleyemeyiz. 


Will.i.am'in albümü 14 Şubat'ta yayınlanıyor. Şarkıcı Mick Jagger'ı ikinci bir şarkı için de ikna etmiş. Go Home adlı parçada Jagger ve Will.i.am yanlarına Wolfgang Gartner'ı da alarak karışımıza çıkacaklar. Şarkının söz yazarları arasında Jennifer Lopez ve Mick Jagger'ın tekrar birlikte çalıştığını görüyoruz. Şaşkınlığımız bitmeyecek, albümde bir de  Hot Wings ( I Wanna Party) Sergio Mendes ve Anne Hathaway işbirliği var!

Her ne kadar büyük bir prodüksiyon ve kalabalık bir ünlüler geçidi albümü de olsa kendi tarzıyla hiç alakası olmayan ve düşük kalitede bir elektronik pop çalışmasına Mick Jagger; uymamış, olmamış, yakışmamış.

Bu arada şarkıyı dinlerken  insan kendini Kenan Doğulu’nun Çakkıdı’sını yad etmekten alamıyor. 




Share This
Subscribe Here

1 yorum:

Ottar on 21/1/12 9:33 ÖS dedi ki...

girişi bildiğin kenan doğulu olmuş :D

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa