8 Ocak 2012 Pazar

Tahmin Listesi: Diziler


Yeni yılın ilk tahminleri


Spoiler Tv'nin ABC, FOX, CW, CBS, VE NBC kanallarının dizileri üzerine her sene yaptığı tahmin listesini göz ardı etmemek gerekiyor. Zira düzenli olarak yapılan bu liste, dizilerin gelecekleri hakkında sadece tahmin olmasının çok ötesinde.

İptal olasılığı yüksek diziler: 
Özel ajan, çılgın bir bilim adamı ve oğlunun doğaüstü konularla ilgili araştırmalarını konu alan bilim-kurgu dizisi Fringe ve bir cerrahın hayatını anlatan Body of Proof.



Yüzde elli şansı olan diziler:
Gossip Girl
Nikita
I Hate My Teenage Daughter
CSI: NY
Community



New Girl, 2 Broke Girls, RingerThe Secret Circle, Hart of DixiePerson of InterestHappy Ending ve Grimm bu sezon için tam sezon onayı aldılar ancak gelecek sezona devam etmeleri reyting oranlarına göre belirlenecek. 

Yayın hayatına devam etmesine kesin gözüyle bakılan diziler:
Modern Family
Two and a Half Men
Supernatural
The Vampire Diaries
Grey's Anatomy
2 Broke Girls
New Girl
Persons Of Interest
Glee
The Office



* How I Met Your Mother, The Big Bang Theory, The Simpsons, Family Guy, American Dad ve The Cleveland Show seyircilerine müjdeli haber çünkü şimdiden yeni sezon onayını alan diziler arasında.

* Desperate Housewives, Chuck ve One Tree Hill'in son sezonuna vakıf olup veda edeceğimiz diziler listesine yenilerini ekliyoruz.

* Bir de kanallardan HBO var ki; yeni sezonda pek çoğumuzun hayal kırıklığına uğramasına neden oldu. Ani bir kararla en eğlenceli detektiflik komedisi Bored to Death'i, tekstil işine atılan ancak başına bin türlü olay gelebilen iki gencin hikayesini anlatan How to Make It America'yı ve bir jigolonun hayatını konu alan Hung'ı deyim yerindeyse öldürdü. Gözler, bu korkuyla True Blood'ı arasa da, beşinci sezonunun geleceği tahminlerinden daha öteye gidemiyoruz.


.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa