11 Nisan 2012 Çarşamba

Esas Oğlan: Adam Brody

Ne güzel şeysin sen

Fakir Ama Gururlu: Vaktinin çoğunu California sahillerinde sörf yaparak geçiren Adam, klasik Hollywood hikayelerinde olduğu gibi oyuncu olmak için okulu bırakır ve Hollywood’a taşınır. 2000’lerin başlarında American Pie, Mr. and Mrs. Smith, Gilmore Girls gibi yapımlarda ufak tefek rollerde görünse de, ona henüz keşfedilmemiş bir cevher diyebiliriz.

Biz Sevişiyoruz: 2003-2007 yıllarında adeta bir gençlik fenomeni olan The O.C.’nin naif çocuğu Seth Cohen, birçoğumuz için diziyi takip etme sebebi oluyor. Öyle ki; sözlüğü açıp baktığımızda “baby face” teriminin karşısında onun isminin çıkması gerektiğine inanıyoruz.

Bitmesin Bu Rüya: Kendisi her ne kadar 32 yaşında olsa da, ona bakıp “ne güzel şeysin sen, hep yaşın 19” dememek imkansız. Popüler dizi karakterlerinin kaderinden midir bilinmez, Adam Brody’i The O.C. sonrası dönemde dikkat çekici işlerde göremedik. Geçen hafta Amerika’da vizyona giren son filmi Damsels in Distress de maalesef bu kategoriye girecek gibi değil. Kendisini bağımsız yapımlarda farklı tiplemelerle görmeyi umut ediyor ve tabii ki bu rüya bitmesin istiyoruz.

Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa