6 Nisan 2012 Cuma

Esas Oğlan: Michael Cera

İtiraf etmesi zor

Fakir Ama Gururlu: Arrested Development’ta aşık olduğu kuzeniyle Banana Stand’in başını bekleyen naif ve sorumluluk sahibi George Michael Bluth olarak tanıştık kendisiyle. Utangaç gülümsemesi ve pantolonunun içine soktuğu gömleğiyle mahalledeki sessiz ve garip çocuk olacağının sinyallerini verdi.

Biz Sevişiyoruz: Gül cemalini görmek için çok beklememize gerek kalmadı. Zira, dizinin iptalinden 1 sene sonra yer aldığı Superbad, Juno, Youth in Revolt ve Scott Pilgrim Vs. The World gibi, artık kendi başlarına ayrı bir türün temsilcisi olan filmlerde izleme fırsatı bulduk. Jesse Eisenberg’le birlikte “The Loser, The Shy, and The Goofy” ekolünden olan Cera kah mixtape yapan aşık kah “bazen sevgili, hep dost” olarak zihinlerimizdeki yerini sağlamlaştırdı.



Bitmesin Bu Rüya: Kesin tarih henüz bilinmese de kendisini ilk göz ağrımız olan Arrested Development’ın 9-10 bölümlük özel sezonunda ve film uyarlamasında göreceğiz. Bu baharda çekimlerine başlanacak olan isimsiz bir thriller’da yer alması da zihnimizde birtakım sorulara neden olmadı değil.
.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa