16 Eylül 2012 Pazar

O Sırada: Lana Del Rey


Olan bitene dair

Lana Del Rey'in artık ilginç olmadığına karar vereli çok oluyor. Yine de, hala, tamamen görmezden gelmek için fazla popüler. Dolayısıyla, kendisi hususunda zihinlerini güncel tutmak isteyenleri çok iyi anlıyor ve "Bir Lana Del Rey vardı, ne oldu?" sorusunun cevaplarıyla geliyoruz:

*Yaklaşık 2 ay önce, arka arkaya, National Anthem ve Summertime Sadness'ın kliplerini yayınladı. National Anthem'in klibi Kennedy suikastini konu alıyor olsa da önceki kliplerin yarattığı etkiye yaklaşamadı bile.


*GQ tarafından yılın kadını seçildi ve kapakta yerini aldı. Söz konusu sayının alternatif kapaklarındaki bütün erkekler takım elbise giyerken kendisinin kapakta hiçbir şey giymiyor oluşu çok tepki çekti. 


*Jaguar'ın yeni yüzü olmak için anlaşma imzaladı. Henüz Lana Del Rey'i ve yeni Jaguar F-Type'ı aynı karede görmek mümkün olmadı ama Jaguar tarafından gelen açıklamaya bakılırsa Lana Del Rey ve Jaguar aynı ruha sahipmiş.

*Henüz resmi bir açıklama ya da tarih olmasa an itibariyle yeni bir albüm üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Geçtiğimiz haftalarda arka arkaya internete sızan Big Bad Wolf, Playing Dangerous ve Afraid isimli parçaların ardından geçtiğimiz günlerde Backfire da Youtube'da yerini aldı ve kaldırıldı. Şu an hiçbirini dinlemek mümkün değil ama Backfire'ın sözlerine bakarsanız çok da bir şey kaybetmediğinizi fark edeceksiniz. Klasik Lana Del Rey:

I've been waiting on your love, baby for too long now, too long now
I thought that I could change you like the others, but I don't know how, I don't know how


*Gün itibariyle H&M'in reklam filmindeki Blue Velvet yorumuyla takipçilerinin karşısında.

Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa