7 Nisan 2013 Pazar

(Off The Record): Vol. XXVII




1. The Great Gatsby'nin bu hafta yayınlanan teaser'ı beraberinde Beyoncé'den bir adet Back To Black cover'ı getirdi. Videonun devamında Lana Del Rey ve Florence and The Machine de yok değil. Diğer yandan bütün bu çok büyük isimlerin bir araya gelmesi durumunun biraz sıktığını söylemezsek içimizde kalır.


2. Girls sezonu bitirse de kalp kırmaya devam ediyor. Christopher Abbott -ki Marnie'nin ultra tatlı ex'i (oralar çok karışık) Charlie olarak da bilinir- diziyi bıraktığını açıkladı.


3. Belki de bize öyle geliyor ama bir süredir 24+ uygulaması her zamankinden daha sık karşımıza çıkıyor gibi hissediyoruz. (Bu hafta Soko'ya gidemeyeceklere selam olsun.)


4. Bu hafta Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri'nde "En iyi müzik blogu" kategorisinde aday gösterildiğimizi öğrendik. An itibariyle gerçekleşen bir oylama mevzu bahis.

5. Pazar kahvaltılarından pazartesi sabahlarına bağlanamaya çalışırken insanı ayakta tutan tek şey muhtemel sürprizler. (Çok erken pazartesi sendromu vs. "Dışarı çık, insanlığa karış") 



*Görsel: The Knife - The Knife

Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa