21 Nisan 2014 Pazartesi

Taze Kan #7

''Taze Kan mı? Alırım bir bardak.''

Taze Kan serisi başladığı günden beri bir çok yeni isim buralara bırakıldı. Sonrasında kimi ismin önünü alamazken kimi ismi ise toprağa gömmek zorunda kaldık. İşin şakalaşma kısmı da bir yana, keşfettiğimiz isimleri hep birlikte dinlemek güzel oluyor. Baharın gelmesiyle yeni EP'lerin taze seslerden boy gösterdiği şu günleri de yeni bir Taze Kan'da toparlayalım istedik ve yakaladıklarımızı listeledik.

Yeni isimlerin icralarından bahsetmeyi bir görev bilir, radarınıza takılmalarını arzu ederiz.



Boy In A Movie
31  Mart'ta yayınladığı FEEL EP'si ile şu sıralar o konser senin bu konser benim dolanan Boy In A Movie, çeşitli mecralardan da topladığı övgülerle hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Çocuğumuz olsa bu kadar severiz.




Pawws 
Taşı toprağı altın Londra'dan yarışmaya katılan Pawws, bu şarkısında synthesizer ile imtihanını en güzel şekilde anlatıyor.




Kwabs
Taze Kan serisinin yedinci ayağının ağır topu da Kwabs oluyor. Taze kan olmaktan bir tık uzak ve aynı zamanda bir tık yakın olan Kwabs, Mayıs ayında yayınladığı EP, Pray For Love ile geniş bir kitlenin ''like'' hücumuyla karşı karşıya. Sıra, henüz kendisiyle tanışmayanlarda!




Collarbones
Geçen sene yayınladıkları EP Die Young'dan sonra bir sessizliktir giden hayatlarına Burn Out ile taze bir dönüş yaptılar. Öyleyse Taze Kan'mıdır Collarbones? Şu dakikadan sonra değil.




Evy Jane
My Bloody Valentine ritmine Banks vokali eklerseniz, bir de bunu günümüz ritüellerine uygun kılarsanız yolun sonunda Evy Jane'e ulaşıyorsunuz. İlk EP'lerini 2 sene önce yayınlayan ve ikinci EP hazırlıklarına başlayan Evy Jane, bundan sonra sık duymayı istediğimiz isimlerden.





Jarbird
Listenin en sakin isimlerinden Jarbird, aşıkken dinlenecek şarkılar listesine kendi dokunuşlarıyla bir yenisini ekliyor. İsimlerini bundan sonra daha fazla duymamak için hiç bir sebep yok.



Paradisko
Bu toprakların DJ'leri Hemi ve Thousand Fingers, kurdukları Paradisko cemiyeti ile evlere ateş salıyor, yuvaları başlara yıkıyor. 7 Nisan'da yayınladıkları EP Chewing Gum, disco'nun en güzel örneği oluyorken, videosu ile Sakız Çiğneme 101 dersini huzurlarınıza takdim ediyor.



Bayou
''Ay bu çocuk çok tatlı.'' dediklerimizden. Bu yüzden kendisini kendisinden dinleyin. Sonra şuradan devam edbilirsiniz: bayou



Blooms
Mevzuya baharın gelişine itafen başladığımız için kapanışı da ismi sebebiyle Blooms ile yapıyoruz ve meydanı kendisine bırakıyoruz. Buyurun huzur artı şehvetin sesini bir de Blooms'dan dinleyin.





Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa