29 Temmuz 2009 Çarşamba

Marilyn Manson evinizi arıyor!


Marilyn Manson, hakkında yapılan yorumlardan şikayetçi.

Marilyn Manson MySpace blogunda yaptığı açıklamada, kendisi hakkında ileri-geri konuşmak isteyebilecek herhangi birini saldırgan bir üslupla tehdit ediyor. Bu tehdidin içeriğine ''Bizzat ben ya da hayranlarım evinize uğrayacağız ve ifade özgürlüğüne ne kadar inandığınızı yoklayacağız'' civarında bir görüş de dahil.

Hayatını sanatın her türünden, ifade/davranış özgürlüğünden, normal üstü yaşam tarzından ve kalabalıkların ilgisinden kazanan birinin, diğerlerini fikirlerinden dolayı tehdit etmesi şaşırtıcı. Her şeye rağmen, kendisiyle aynı sınıftaki insanlar hakkında yorum yapılırken, kimi zaman kantarın topuzunun kaçtığı da bir gerçek.

Böylesi bir zaman diliminde, böylesi bir tavırdan korkmamız gerektiğini düşünmüyorum; ifade özgürlüğümüz de sapasağlam yerinde. Ama belli mi olur? Siz yine de kapınızı kilitlemeden uyumayın.
Share This
Subscribe Here

1 yorum:

İpek Burcu Şaşmaz on 29/7/09 11:08 ÖS dedi ki...

Haydaa, bu adam değil mi hiçbir toplum normuna uymayan. İşte, böyle bunlar... İşine gelince takmıyorlar milletin dediklerini, işlerine gelmeyince de tehdit ediyorlar. Vefasız, hayırsız ve terbiyesizce.

PS: Kapımı kilitledim, korku yok.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa