30 Temmuz 2009 Perşembe

Sun.day.sky bu haftasonu


Şehre yeni festival geldi. 



Aşağıda fotoğraflarını görebileceğiniz Övünç Cireli ve Tolga Dizmen tarafından kurulmuş olan Show How'ın etkinlikleri arasında şimdiye kadarki en büyüğü olarak nitelendirebileceğimiz sun.day.sky bu haftasonu.

Muhteşem bir firma isimleri olduğunu kabul edelim öncelikle; eğlence sektörüne de yeni bir anlayış getirecekler gibi gözüküyor, bunu gerek "Entertainment for networking" projelerinden, gerekse sun.day.sky'dan anlamak mümkün.

sun.day.sky nedir, ve içeriği nedir sorularının cevaplarını da yayınlanmış tanıtım bülteninden alalım:


santralistanbul ve Showhow ekibi İstanbul’un kent-kullanıcılarına uygun içerikli, seri ve ücretsiz ilk festivalini yapmaya karar verdi. Festivalin adı sun.day.sky. İlki bu yaz gerçekleştirilecek festival, 2009 sonbaharında ve 2010 bahar ve yaz donemlerinde de yıllık serisini tamamlamak üzere yoluna devam ediyor olacak.

1 Ağustos Cumartesi günü 16:00’da Tamirane’nin bahçesinde Hollandalı dörtlü LazCaz, ve akşam 20:00’da da Festival Sahnesinde elektronika ve rock müziğini ustaca harmanlayan Portheco var.

2 Ağustos Pazar günü ise yine akşamüstü saatlerinde Aquavit’in funk -jazz tınıları Tamirane’den yükselirken, akşam da reggae-dub müziğinin İstanbul’daki en bilinen temsilcisi Sattas Festival sahnesinde izleyicileri dans ettiriyor olacak.



Program içeriği bunlarla sınırlı değil elbette; plak pazarından futsala dek ÇOOOOK kapsamlı bir festival olacak gibi gözüküyor, hoş da bir siteleri var ve inceleyenleri gitmeye ikna edeceğine inanıyorum şahsen.

Biz Avaz ekibi olarak en azından cumartesi gününü santralde geçireceğiz, sizi de bekleriz.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa