9 Ocak 2011 Pazar

+18: Paris Hilton



 Ve erkek arkadaş kazığı (mı?)
  
Ve Paris her şeye sahip olmanın yeterli olmadığı noktada her şey olmaya karar verir. 

Herkesin aklına geleni kimsenin cesaret edemeyeceği kadar açık bir şekilde gerçekleştirerek...
 
"Bize Geçelim mi?": Bir zamanlar sadece Hilton Otelleri'nin varisi iki kız kardeşten büyük olanı olarak zihinlerimizde yer eden Paris Hilton, henüz 20'li yaşlarının başında partilerden partilere koşarken herhangi bir "şımarık zengin kız" olmayı kabul etmemiş ve sahip olabileceği en büyük ilgiyi elde etmeye karar vermişti. İç çamaşırı giymeyi reddetmek ve frikik hususunda hiç bir rahatsızlık belirtisi göstermemek yaratıcılıktan uzak yöntemler olabilir, ne var ki Paris'in "her şeye sahip" olduğu fikrinin zihinlerimize iyice yerleşmesi noktasında, hiç bir şeyi umursamadan istediğini yapabilen halinin oldukça etkili olduğunu unutmamak gerek.

"Evet!": Sene 2003'e geldiğinde erkek arkadaşı Rick Salomon ile çekilmiş seks videosuyla gündemde kendine yer açmayı başaran Paris Hilton bu popülariteden kolay kolay vazgeçecek değildi. Takip eden yıl, başrolünde olduğu The Simple Life yayına girmeden kısa bir süre önce 1 Night in Paris adıyla piyasaya sürülen görüntüler, devamında gelen mahkeme süreci, tartışmalar, tazminat derken Paris Hilton ismini 7'den 70'e bilinir kılacak kadar gündemde tutmayı başardı.

"Pişman Mısın?": Bugüne kadar şaraptan parfüme, ayakkabıdan kıyafete sayısız ürüne ismini vermiş; hayatını anlattığı 2 kitap yazmış; Paris isimli albümüyle müziğe el atmış; sayısız film, dizi, klipte yer almış; bütünüyle gerçek bir marka haline gelmiş vaziyette. En son MTV'de Paris Hilton's My New BFF isimli programında kendisinin en yakın arkadaşı olmak isteyen bir grup insanı yarıştıran Paris'in pek çokları için gerçek bir idol olduğunu da hatırlatmak gerek.
.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa