1 Ocak 2011 Cumartesi

Pearl Jam Bir Türk Filminde



Evet, yanlış okumadınız

Facebook profil ekranımın sağ tarafını işgal eden, Facebook'un harika algoritmasıyla nabza göre şerbet vermeyi bilen zeki reklam bölümünde bir an 'Pearl Jam' yazdığı gözüme ilişti. PJ'in bahsinin geçtiği cümlenin sol tarafındaki küçük boyutlu film afişinde de Engin Altan Düzyatan'ı görünce afalladım. Ne alaka? Bu bir algı yanılsaması olmalıydı. Çünkü bir süredir EAD terörüne Facebook'taki kimi kız arkadaşlarım tarafından maruz bırakılıyordum.

Cümlenin tamamı ise şöyleydi: "Pearl Jam'den Berrak ve Engin'e büyük hediye! Dünya devi rock grupu Pearl Jam'in, efsanevi Indifference şarkısı Bir Avuç Deniz'de".



Bağlantıya tıkladıktan sonra nöronlarımda bir problem olmadığını anladım. Meğerse PJ'den filmde kullanılmak üzere Vs. albümünün dinleyeni dibe vuran şarkısı 'Indifference' talep edimiş. Eddie Vedder'da filmin sinopsisini okuyunca onayı vermiş. Engin ve Berrak'tan kasıt ise anlaşılacağı üzere filmin başrol oyuncuları EAD ve Berrak Tüzünataç.

Mart ayında gösterime girecek olan filmin şimdiden başlayan Pearl Jam vurgulu reklam kampanyası gözlerimi yaşarttı. Amma velakin, ben hala neden PJ, Berrak ve Engin'e şarkıyı hediye etmiş anlayabilmiş değilim.

Hazır sırası gelmişken:


Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa