26 Aralık 2012 Çarşamba

Dev Kedi: Lenka Kripac

a.k.a Windows 8 Girl...

Munis... Tatlı... : Kendi ülkesinde aldığı oyunculuk eğitiminden sonra yine kendi ülkesinde bir dizide oynayarak girdiği eğlence sektöründe yönünü biraz değiştirerek müzik yapmaya karar veren Avustralyalı şarkıcı Lenka Kripac geçmişi için yeterli bir özet. Decoder Ring grubu ile yaptığı müziklerde de başarılı olsa da solo kariyere başlaması ona yeni kapıları sonuna kadar açtı.

Kedi Canını Senin: Kendi ismiyle çıkardığı albümünden özellikle The Show ve Trouble is a Friend ile Moneyball, Grey's Anatomy gibi bir çok dizi ve filme konuk oldu. Güzel sesinin yanında güzelliği ile de bir çokların ilgisini çekti. İkinci albümü Two'dan Everything at Once, Windows 8 tanıtımı için seçilince de bu senenin bu şarkıyı kim söylüyor sorusunun en çok cevaplanan ismi oldu.

Bu Konuda Seni İkna Edeceğim: Aynı zamanda güzel sanatlar eğitimi olan LenkaWindows 8 ile gelen bilinirliğini kullanabilirse yeni yapacağı işlerle adından bol bol bahsettireceği kesin. Tabi bu ara kendine verdiği annelik izninin bitmesini hep beraber bekleyeceğiz.




Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa