1 Aralık 2012 Cumartesi

Haberler - Projeler: Misfits

Turuncu üniformanın yeni sahipleri

-Dördüncü sezona henüz başlayamayanlar için spoiler içerir.-

Misfits'in yeni sezonu çoğumuz için hayal kırıklıklarına sebep olsa da takibinden şiddetle vazgeçmediğimizi söyleyebiliriz. Dizinin her bölümünde kulak verdiğimiz müziklerinde bu konuda haklı etkisi oluyor. Hal böyle olunca haberlerini takip etmekte de tereddüt etmiyoruz.


Son olarak Curtis Donovan (Nathan Stewart-Jarrett)'ın da diziye veda etmesiyle ilk kahramanlardan kimsenin kalmaması huzurumuzu git gide kaçırdı. Geriye kalan üç bölümü de senaryoyu kendimiz yazmışız gibi tahmin etmemiz normal görünüyor çünkü olabilecekler ortada. Ancak Misfits ekibinden yeni haberler de gelmeye devam ediyor. Eski karakterlerin yeniden bir araya geleceği dedikodusu sonunda gerçekliğe kavuştu. Howard Overman yaptığı açıklamalarda Misfits'in film versiyonu üzerine çalıştığını dile getirdi. Özlediğimiz karakterlerin bu filmde yeniden hayat bulacağını söyleyen Overman, senaryonun ilk taslağını bitirdiğini ve bu projeyle eski ve yeni karakterlerin aynı serüvende olacağını ayrıntılara yer vermeksizin ifade etti. Chuck ve Gossip Girl dizilerinin senaristi Josh Schwartz ile birlikte hazırlandıkları bu projenin prodüksiyonuna da çok yakın zamanda başlayacaklarını vurguladı.

Şimdi yeni sezonu ve açıklamaları şöyle bir toparlarsak;

-Dizinin dördüncü sezonuna toplum hizmetinde çalışan karakterlerine Rudy (Joe Gilgun), Jess (Karla Crome) ve Finn (Nathan McMullen) ile devam ediyoruz.

-İkinci sezondan beri içimizin bir türlü ısınamadığı Rudy, Simon karakteri minvalinde saf olabilecek ama güçlü adımlarıyla kafa karıştıran Finn ve Alisha karakteri görünümlü, Kelly karakteri aksanlı- tavırlı yani Alisha+Kelly karması diyebileceğimiz Jess bu sezonun kahramanları olmaya çalışıyor.

-Gözetim müdürleri Greg (Shaun Dooley) ise -kendi adıma- bu sezonun en başarılı karakterlerinden.

-Yeni isim Alex (Matt Stokoe)'in hatta Finn'in söylemiyle ''Alex, from the bar'' için gay mi değil mi sorunsalını önümüzdeki pazar itibariyle ortadan kaldırıyoruz. Görünen o ki son üç bölüm kendisini epey izleyeceğiz.


-Dördüncü bölümde kafasına sıktığı kurşunla diziden ayrılan Curtis (Nathan Stewart- Jarret), ilk sezonda genç kızlarımızın sevgilisi olup sonrasında ortalıktan kaybolan Nathan ( Robert Sheehan) ve ''Sende başını alıp gitme.'' diye arkasından ağıt yaktığımız Kelly (Lauren Socha) büyük ihtimalle bir daha izleyemeyeceğimiz karakterler olacak. Çünkü Overman açıklamalarında sadece Simon (Iwan Rheon) ve Alisha (Antonia Thomas)'nın yeniden ortaya çıkma ihtimallerinden söz etmiş bulunuyor.

Misfits'den haberler şimdilik bu kadar. Pazar günleri E4'de yayınlanan dizinin geriye sadece üç bölümü kaldı. Bizlere de şimdilik sezon finalini beklemek düşüyor.



Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa