15 Aralık 2012 Cumartesi

Dev Kedi: Olivia Munn


Doğu Batı sentezi ..


Munis... Tatlı...: Çinli bir anne ve Alman kökenli babadan bir güzellik harikası doğuyor 1980 yılında. Annenin, Olivia henüz 4 yaşındayken evlendiği Amerikan askerinin tayini Japonya'ya çıkınca, güzel kızımız bu uzak doğu adasında modellik, mankenlik ve sunuculuk yaparak yaşamını sürdürüyor. Artist olacağım heyecanı ile yanıp tutuşan her güzel kızın yaptığı gibi Los Angeles'a taşınması ile de aktristlik kariyeri başlamış bulunuyor. Nefret ettiği G4 kanalında Attack of the Show isimli programın sunuculuğu işini bırakıp, film dizi camiasına atlıyor. Canlı yayınlar ona göre değil.

Kedi Canını Senin : Bir çok reklam filminde yer alıp, kusursuz yüz hatlarını seyircinin hafızasına kazıyor Munn. Japonya'da başladığı modellik kariyerini Birleşik Devletler'de de sürdürüyor. Onu Rob Schneider'ın Big Stan filminde görüyoruz. Ardından bir korku filmi, Insanitarium. Yıl 2010 olduğunda Robert Downey Jr., Iron Man2'deki rol arkadaşı Olivia Munn hakkında bol bol iltifatlar ediyor, onu yere göre sığdıramıyor.

Bu Konuda Seni İkna Edeceğim : The Daily Show kadrosuna girmesiyle en sert eleşiri okları ona yöneldi. Programın oldukça seksist bir yaklaşımla ona ekranda yer verdiği yönündeki eleştirilerden sonra onu bir daha programda göremedik. Bunun ardından bir çok büyük yapımda konuk oyunculuk da yapan Munn, The Babymakers'da kendine başrol buldu ve sahneyi Channing Tatum'la paylaştı. Konuk oyuncu demişken, onu New Girl'de görmek oldukça şaşırttı. Tarihe 2012 dediğimizde ise The Newsroom'da finans haberleri spikeri oldu. İlk işi pek de sevmediği bir sunuculukken, bu yapımda tekrar spikerlik yapıyor olması adeta kaderin bir cilvesi. Kim bilir,belki de canlı yayın sunuculuğu olmadığı, Munn bu rolde rahattır.


Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa