25 Kasım 2013 Pazartesi

Seth Rogen ve James Franco'dan Bound 2 Uyarlaması

Evet.

Yeezus'dan gelen yeni video Bound 2 tabi ki konuşulmaya devam ediyor. Kanye West tarihinin en ilginç ve belki de saçma video klibi, yayınladığı günden beri geyik konusu olma tacını kimselere kaptırmadı. Aslında vermek istediği mesajı tam anlamıyla verebilen video, şarkıyla oldukça uyumlu görünüyor. İlişki başlangıcından orgazma kadar arka planın renk ve desen değişikliği yaptığı videoda bazı renklere anlam vermek, neyseki tek derdimiz değil. Bu yüzden asıl konu şimdilik Seth Rogen ve James Franco uyarlaması.


Son geyiklerden biri de Seth Rogen ve James Franco'nun, Bound 2'ya yeni uyarlama video klibi çekmesi oldu. Seth Rogen'ın Kim Kardashian ve James Franco'nun Kanye West olduğu videoda aslında değişen tek şey karakterler. Rollerine ölesiye motive olan ikili, mimiklerden bakışlara, tavırlardan dokunuşlara kadar Kim ve Kanye olabilmiş.

Normal şartlar altında Kanye West fan club olarak dalga geçenlere dur diyebilir, James Franco'yu gönüllerden silebilirdik. Ama bu video olmuş gibi duruyor. Gülmek ile ''Hmmm!'' ifadeleri arasında gidip gelmeden önce orjinalini mutlaka izleyin. Hazırsanız, buyrun:


Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa