22 Mayıs 2010 Cumartesi

İstanbul'un Sürpriz Konukları



Eminönü'nde saklı müzik festivali.

Time Dergisi tarafından “Yeni milenyumun en önemli yüz yenilikçisinden biri” olarak lanse edilen Matthew Ritchie’nin yarattığı The Morning Line, önemli konukları ile birlikte Eminönü Meydanı'nda İstanbullular'la buluşuyor.

2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı tarafından desteklenen The Morning Line, sanatçı, mimar, mühendis ve hatta fizikçiler için disiplinler arası bir gösteri ortamı yaratıyor. Dahası, The Morning Line İstanbul Güncel Müzik Festivali ile 10 bestenin dünya prömiyerinin yapılacak olması.

23-25 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirelecek festivalden önce, bu akşam yapılacak açılış töreninin konukları ise müzik severleri şaşırtacak: Sigur Ros'un benzersiz vokali Jonsi Birgisson'un projesi Jonsi&Alex, Nekropsi'nin usta davulcusu Cevdet Erek ve günümüz müziğini en çok etkileyen topluluklardan biri olan Sonic Youth'tan Lee Ranaldo.

İlgililerin, böyle önemli bir etkinliği eş-dostu arayarak mı duyurmaya çalıştıklarını merak ederken, saat 20.30 - 22.00 arasındaki performansları kaçırmamanızı tavsiye ediyor ve etkinliğin resmi sayfasından programla ilgili ayrtıntılı bilgilere ulaşabileceğinizi hatırlatıyoruz.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa